23948sdkhjf

- Automatica er verdens vigtigste robotmesse

MiR's administrerende direktør Thomas Visti ser frem til Automatica-messen i München, som han kalder verdens vigtigste robotmesse. På hjemmefronten stiger antallet af medarbejdere, som i denne uge flytter i nyt domicil
Den fynske virksomhed satser stort på den sydtyske messe, der afholdes for syvende gang i dagene 21.-24. juni.

- Vi stiller op med en 70 kvadratmeter stor stand i den ene hal samt en mindre i den anden hal, siger Mobile Industrial Robots administrerende direktør Thomas Visti.

Kendskab skal føre til ordrer
- Førhen gav messer som Automatica typisk ordrer med hjem, men i dag handler det primært om at få skabt kendskab til vores produkter, hvilket så gerne skulle udmønte sig i ordrer på et senere tidspunkt, siger Thomas Visti fra den fynske virksomhed, som tager fem robotter med til München.

Thomas Visti pointerer, at fokus er rettet mod globale forhandlere og slutkunder, som led i virksomhedens eksportsatsning.

Eksportsucces
Den mission har den odenseanske producent allerede succes med. Til AutomationsFokus oplyser Thomas Visti, at MiR p.t. eksporter robotter til 22 forskellige lande.

Den positive udvikling tilskriver han især tre nøgleord, som kunderne efterspørger:

Brugervenlighed, fleksibilitet og pris.

Flytteuge
Væksten på eksportområdet afspejler sig direkte i hverdagen hos MiR. Antallet af medarbejdere stiger konstant og er nu oppe på 26, hvoraf de 15 er ansat i 2016. Yderligere to starter efter sommerferien.

Så midt i forberedelserne til verdens største robotmesse er Thomas Visti og resten af firmaet i gang med flytning til et nyt og større domicil på 1.200 kvadratmeter i Tietgenbyen.

Den nye adresse skal fortsat rumme både produktion, administration og produktudvikling, og flytningen forventes overstået i morgen lørdag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125