23948sdkhjf

Tilfredshed hos J.E. Pedersen Maskinfabrik

Køge-virksomheden er som andre i branchen udfordret af en svækket markedssituation, men kom alligevel ud af 2015 med et tilfredsstillende resultat.
På bundlinjen blev det i 2015 til et overskud før skat på 1,2 mio. kr. hos J.E. Pedersen Maskinfabrik mod 1,5 mio. kr. året før.

Bruttofortjenesten faldt samtidig med 5 procent til 12,1 mio. kr.

- Der har været nedadgående aktivitet på nogle af vores kunder, men vi har fået skabt samarbejde med nye, interessante kunder, selv om det er et svært marked, fortæller administrerende direktør Thomas Larsen om udviklingen i 2015.

Han er ikke i tvivl om, at det er virksomhedens alsidighed, der har gjort det muligt at kompensere for nogle af de mistede opgaver.

- Virksomhedens force er, at der rådes over mange processer. Lige fra CNC-bearbejdning til svejse- og montageværksted og så videre. Vi oplever, at det er vigtigt for kunderne at kunne bestille ét sted, hvorefter vi tager os af alle processer, frem til kunden modtager det færdige produkt siger Thomas Larsen.

I løbet af 2015 er der blevet investeret i en ny CNC-fræser og en ny Studer S33 CNC-slibemaskine for dels af forny maskinparken og dels at skaffe ekstra kapacitet og processer.

- Vi føler os godt rustet til fremtiden, hvor vi ikke p.t. ser nogen bedring i efterspørgslen i markedet. 2016 er startet fornuftigt, selv om det er lidt stille og roligt, men vi forventer at skabe et fornuftigt resultat på linje med 2015, og så er jeg tilfreds, slutter Thomas Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.812