23948sdkhjf

Russisk ordre til FLsmidth

Flsmidth skal levere materialehåndteringsudstyr til russisk havn.
FLSmidth har indgået en EPS-kontrakt (Engineering, Procurement og Supervision) til en værdi af mere end 160 mio. euro med den russiske havneeksportterminalejer OTEKO-Portservice LLC på levering af ingeniørarbejde, samt levering og supervision af materialehåndteringsudstyr. Udstyret skal installeres på havnen i Taman, som er beliggende på den russiske Sortehavskyst, cirka 1.500 kilometer syd for hovedstaden Moskva.

Ordren er en del af opførelsen af en ny fragtterminal, der skal håndtere den stigende eksport af kul, jernmalm, svovl og gødningsstoffer fra produktionssites i Rusland. Leverancen omfatter jernbanevogne til losning, sigtning og knusning, lagermaskiner, skibslæsseanlæg og tilhørende transportanlæg, herunder hjælpeudstyr, så som støvdæmpnings- eller prøvetagningsudstyr.

- FLSmidth og Oteko har længe samarbejdet om dette projekt og har nu fundet en teknisk og kommercielt bæredygtig løsning, så vi kan igangsætte projektet på trods af modvind på råvaremarkedet. Det er et godt eksempel på, hvordan kunder kan drage fordel af at indgå samarbejde med FLSmidth i den tidlige udviklingsfase af et projekt. Ordren omfatter leverancer og services fra forskellige forretningsenheder i FLSmidth og er særligt værdifuld i en periode med lave anlægsinvesteringer i mineral- og mineindustrien, udtaler koncerndirektør for Minerals-divisionen Manfred Schaffer.

Ordren indtægtsføres og udføres af FLSmidths forretningsområde for bulk materialehåndtering i Wadgassen og vil bidrage positivt til kapacitetsudnyttelse og indtjening indtil udgangen af 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113