23948sdkhjf

Flere opkøb kan være på vej i vindmølleindustrien

Analytikere slår fast, at danske underleverandører til vindmølleindustrien er attraktive investeringer, og flere opkøb kan være på vej.
I sidste uge blev vindmølleunderleverandøren Svendborg Brakes solgt til kapitalfonden Doughty Hanson , og flere analytikere vurderer nu, at nye opkøb kan være i støbeskeen. I hvert fald synes de danske vindmølleunderleverandører at være oplagte købsmål for investorer. Det skriver Erhvervsbladet.

- Selvfølgelig er de danske underleverandører attraktive, fordi mange af dem har adskillige års erfaring som underleverandører til vindmølleindustrien. Nogen har endda været med helt fra starten. Det betyder, at udenlandske koncerner kan skyde en stor erfaringsgenvej ind i branchen gennem en overtagelse af en dansk underleverandør, forklarer Rikke Berg, konsulent i foreningen Danish Wind Energy Group under Dansk Eksportforening, til Erhvervsbladet.

Også Per Krogsgaard, der er markedsanalytiker hos BTM Consult, vurderer, at der for øjeblikket er stor interesse omkring de danske underleverandører. Han vurderer, at de mulige købere dels kan være kapitalfonde, men også industrielle koncerner der gerne vil ind på vindmøllemarkedet samt vindmølleproducenterne selv kan have interesse i opkøb.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.839