23948sdkhjf

Stor udstillerinteresse for VTM 2017

Industrien investerer igen. Det øger forhåndsinteressen for værktøjsmaskinmessen i Odense Congress Center, der holdes 28. februar til 3. marts 2017.
Et år før den store fagmesse for værktøjsmaskiner VTM 2017 åbner i Odense den 28. februar, er over 80 procent af det samlede standareal solgt.

- Forhåndsinteressen viser med al tydelighed, at hjulene snurrer hurtigere og hurtigere i industrien. Industrien står for 40 procent af vores samlede eksport, og når virksomhederne har det godt, ja, så smitter det af på samfundsøkonomien, siger projektchef Krista Kristensen.

LÆS mere om VTM 2017 her

På grund af den store efterspørgsel har messens arrangører åbnet op til en ekstra hal.

VTM 2017 fokuserer på værktøjsmaskiner til metalbearbejdning (spån og plade), værktøj, robotteknologi, industriel automation, additive manufacturing, Cad/Cam/PLM, CNC-styringer, måleteknik, køle-/smøremidler og tilknyttede produktområder såsom svejsning og transmissionsteknik med mere.

Et af de kommende temaer på VTM 2017 er tiltrækningen af arbejdskraft. Det skal være populært blandt unge at tage en uddannelse som industritekniker og værktøjsmager.

- Skal vi bevare industriarbejdspladserne, er det vigtigt, at vi har en veluddannet arbejdsstyrke, siger Krista Kristensen.

Arrangørerne bag VTM 2017 er Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, Teknovation, Odense Congress Center i samarbejde med BITVA's faggrupper indenfor skærende værktøj og metrologi.

Messen finder sted i dagene fra den 28. februar til den 3. marts 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125