23948sdkhjf

SG Stål & Maskinteknik opnår to certificeringer

Den østjyske iværksætter er blevet certificeret efter DS/EN 1090-1 og ISO 3834-2.
SG Stål & Maskinteknik har fulgt en kvalitetsorienteret strategi og er derfor blevet certificeret efter de to kvalitetsstandarder.

DS/EN 1090-1 er den fælles europæiske standard der omhandler fremstilling af svejste konstruktioner til byggeriet, og her er SG Stål & Maskinteknik blevet certificeret i udførelsesklasse Exc. 1-3 i sort og rusfast stål.

Stifter og indehaver Søren Gregersen, fortæller:

- At stifte en stålvirksomhed i en tid med stigende krav til kvalitet og dokumentation er naturligvis en proces, som kræver en særlig indsats. Derfor er jeg stolt over, at certificeringerne lykkedes inden for relativt kort tid.

- Jeg har flere års erfaring med projektledelse i såvel den sorte som den rustfaste branche. Derfor faldt det helt naturligt at tage den rustfaste del med, uddyber han.

ISO 3834-2 er kvalitetsstandarden inden for svejste konstruktioner. Om denne certificering fortæller Søren Gregersen:

- SG Stål & Maskinteknik har kunder inden for både byggeriet og industrien. Jeg oplever en øget interesse fra de industrielle kunder og vil gerne ”lege mere med” her. Jeg tog derfor en strategisk beslutning om at udarbejde et kvalitetsstyrringsystem, der dokumenterer, at der er styr på ordrerne fra tilbudskalkulation til fakturering.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094