23948sdkhjf

Cimbria har medvind i Afrika

Den nordjyske producent af tørringsanlæg kan takke det afrikanske marked for, at koncernens ordrebog er historisk høj.
Mens de to lukrative markeder i Ukraine og Rusland ligger underdrejet, kan Cimbria glæde sig over, at det afrikanske marked udvikler sig ganske gunstigt. Her oplever man et stigende fokus på fødevaresikkerhed og minimering af spild samtidig med, at en voksende middelklasse i lande som for eksempel Kenya bliver mere købedygtig – det betyder øget efterspørgsel efter udstyr til fødevareproduktion. Det skriver Børsen.

Cimbria har været til stede i Afrika i flere årtier og har blandt andet haft Egypten som et af sine vigtigste markeder. Men alligevel formår man stadig at finde nye interessante nicher. Lige nu har for eksempel kaffeindustrien stort fokus på rationaliseringer, men også inden for produktion af møller til foderproducenter ser der ud til at være gode muligheder.

- Der er mange om buddet, og vi har hårde konkurrenter. Men det kommer os helt klart til gode nu, at vi har været så længe i Afrika, og at vi har haft tålmodigheden. Mange virksomheder, der har prøvet kræfter med Afrika, har haft en hit and run-taktik, og der har været mange i årenes løb, der har trukket sig ud, når det har været hårdt. Det gjorde vi ikke, og det betyder nu, at der er en stor tillid til os. Vores kunder ved, at vi også er her i morgen, siger administrerende direktør Søren Overgaard til Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068