23948sdkhjf

Første A2Sea Jack-Up i Hvide Sande

A2Sea afprøver netop nu Hvide Sande som en mulighed havn i fremtiden. Se video her.
A2Sea begynder nu også at anløbe Hvide Sande Havn med deres jack-up fartøj Sea Power. Det firbenede semi-jack-up fartøj forventes at skulle blive i Hvide Sandes Nordhavn i de kommende uger. Dette vækker begejstring på havnen:

- Siden havneudvidelsen i 2013 har vi haft to jack-up skibe i Hvide Sande over flere omgange. Når de næste to havneudvidelser står klar i andet kvartal af 2016, så ser vi forhåbentlig endnu flere. Men det er dejligt at se, at A2SEA nu allerede også begynder at benytte Hvide Sande Havn til jack-up anløb, da de er førende inden for denne type fartøjer, udtaler Henning Yde, Maritim Chef ved Hvide Sande Havn.

A2Sea afprøver Hvide Sande, for at kunne tilbyde havnen som mulighed i fremtiden.

- Mange af vores kunder er afhængige af fleksibilitet. Derfor er det vigtigt at vi kan tilbyde vores service fra en række havne, som ligger tæt på nuværende (eller kommende) havmølleparker, siger project manager Anders Petersen ved A2Sea.

Hvide Sande byder da også den nye Jack-Up velkommen:

- Den pynter i Nordhavnen med dens 4x32 m. lange ben, og den er et stort skidt for os, i forhold til at få endnu mere offshore vind aktivitet ind til vores havn. Offshore vind fylder allerede i dag en del i Hvide Sande, bl.a. med de mange crewboat pit-stops hos Hvide Sande Shipyard, men med vores placering som tætteste havn til Horns Rev 2, og suverænt tætteste havn til de kommende havmølleparker ved Horns Rev 3 og Vesterhav Syd, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi går efter endnu mere offshore vind aktivitet i fremtiden, udtaler Esben Thomey Kristensen, kundeansvarlig ved Hvide Sande Service Group.

Se Sea Power, som er 92 meter lang (133 meter inkl. kran)og små 22 meter bred, anløbe Hvide Sande i denne video:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081