23948sdkhjf

Godt år hos Vink Plast

Vink Plast kom godt ud af 2014 med vækst i både omsætning og resultat. Kursen fortsættes i 2015.
Omfattende investeringer i nye medarbejdere, produktudvikling og opkøb har styrket Vink Plasts position på markedet. Økonomien er fulgt godt med, og nettoomsætningen steg i 2014 med 2 procent til knap 262 mio. kr. og resultatet efter skat med godt 10 procent til 11 mio. kr.

Hos Vink Plast er man meget bevidste om værdien af at kunne levere hele bearbejdningspalletten indenfor plast og dermed gøre sourcing enklere og mere effektiv for kunderne.

- Det er baggrunden for, at vi arbejder målrettet med at styrke vores position som totalleverandør, og her har blandt andet opkøbet af DD Plast i 2014 styrket vores position, siger administrerende direktør Walter Blunck fra Vink Plast.

Vink Plast arbejder således kontinuerligt på at udbygge positionen som totalleverandør indenfor de fire hovedsegmenter; industri, byggeri, reklame og Duka ventilation. På reklamesiden har man netop indgået samarbejde med Lucite, som er en af verdens førende producenter af akryl.

- Men samtidig er vi også meget ydmyge omkring vores mission om at skabe værdi for kunder, leverandører og medarbejdere og stolte over, at vi anerkendes for at være en værdifuld del af værdikæden i en lang række segmenter, siger Walter Blunck.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095