23948sdkhjf

Rekordernes år hos Palomat

Den nordvestjyske producent af pallemagasiner melder om et rekordgodt 2014. Og de positive tendenser fortsætter i 2015.
Ifølge area manager hos Palomat, Majbrit Svane har både omsætning og indtjening sat rekord hos Palomat i 2014. Virksomheden ønsker ikke at oplyse tal for hverken overskud eller omsætning men fortæller til Metal Supply, at man har haft en vækst på 30 procent i omsætningen i 2014.

Samtidig meldes om en kraftig stigning i antallet af modtagne forespørgsler – både fra eksisterende og nye markeder hos Palomat, og det har betydet behov for flere ”hænder”.

- Vi har øget medarbejderstaben med 50 procent de sidste 12 måneder. Vi har ansat i både salgs- og montageafdelingen. I dag er vi 10 medarbejdere, som er udelukkende beskæftiget med Palomat, fortæller area manager hos Palomat, Majbritt Svane.

Derfor har den nordvestjyske virksomheden ingen planer om at sænke forventningerne til 2015. I forhold til 2014 forventer de en omsætningsstigning på 25 procent.

- For at nå målsætningen i vores 2015-strategi søger vi nye forhandlere på eksisterende plus nye markeder. Samtidig øger vi markedsføringsindsatsen og vores corperate branding world wide med det mål at øge kendskabsgraden i markedet og derved støtte op om vores forhandleres salg. Vores øgede aktivitetsniveau kan betyde et behov for flere interne medarbejdere. Ingen tvivl om, at vi forventer os meget af 2015, afslutter Majbritt Svane.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.347