23948sdkhjf

Tess åbner afdeling på Frederikshavn Havn

Den norske producent af bunkerslanger og fittings lejer sig ind i nyopførte lokaler hos Victor A/S på Frederikshavn Havn.
For cirka et år siden begyndte norske Tess at se på en udvidelse af deres aktiviteter i Danmark, hvor de siden 2007 har haft afdeling i Esbjerg. Her producerer og servicerer 16 mand hydraulik- og bunkerslanger samt fittings til alle formål både on- og offshore.

Hilmar Buchholdt, general manager i Tess Esbjerg, blev hurtigt begejstret for Frederikshavn Havn, som den danske ambassade i Norge gjorde ham opmærksom på.

- Når vi har besøgt potentielle kundeemner i Nordjylland, har vi tydeligt kunnet mærke, at der virkelig er stor aktivitet på den moderne Frederikshavn Havn, som er et maritimt knudepunkt både for offshore og maritim service og tæt på fiskeriet i Skagen. Da vi samtidig blev bekendt med den kæmpe havneudvidelse i Frederikshavn, der alene i første step koster omkring 500 mio. kr., var der slet ingen tvivl om, at vi skulle til Frederikshavn. Jo mere vi efterfølgende har arbejdet med det nordjyske, jo mere sikre er vi på, at vi gør det helt rigtige, siger Hilmar Buchholdt.

Tess’ største marked er offshore olie & gas, men også det maritime område samt fiskeri og landbrug er aktuelle markeder. Målet med at etablere sig i Frederikshavn er at udvide kundeporteføljen i det nordjyske inden for disse segmenter.

Servicering af lokale virksomheder
Tess har tidligere udført opgaver på de to Mærsk-rigge, som lå i Hirtshals Havn og har virksomheder som Orskov Yard og Victor A/S som kunder. Sidstnævnte kommer Tess til at dele adresse med i en nyopført hal på Frederikshavn Havn, hvor de får 400 kvadratmeter.

Virksomheden skal i første omgang ansætte tre medarbejdere til den nye afdeling i Frederikshavn. De større serieproduktioner kommer fortsat til at ligge i Esbjerg, mens det primært er service og vedligehold for lokale, nordjyske virksomheder, der er omdrejningspunktet i Frederikshavn.

Hilmar Buchholdt glæder sig nu til, at den nye hal står klar til indflytning senest per 1. juni 2015.

- Vi ser store muligheder i Nordjylland, og vi glæder os rigtig meget til at rykke ind i vores nye topmoderne lokaler i Frederikshavn. Det giver os en helt central placering i forhold til aktiviteter i Hirtshals, Skagen, Frederikshavn og Aalborg, så vi ser frem til at servicere de nordjyske virksomheder endnu hurtigere, end vi kan i dag, siger Hilmar Buchholdt.
Læs mere om: Tess
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11