23948sdkhjf

Nye maskiner hos Rival

Gennem de seneste måneder har Rival udvidet kapaciteten med to YCM vertikale bearbejdningscentre.
Rivals produktionschef Heino Pedersen har været på indkøb. Virksomhedens maskinpark er udvidet med flere high-end maskiner.

- Vores maskinpark er en afgørende parameter i den fortsatte udvikling af både kundernes og Rivals konkurrenceevne. Vi skal konstant være på forkant for at kunne honorere kundens fremtidige krav, siger Heino Pedersen.

Emner med stor præcision
De nye YCM bearbejdningscentre er ifølge Rival perfekte til at bearbejde emner som eksempelvis anvendes i robotter til at undersøge borerør (Well Intervention).

- Her er det afgørende for kunden, at der ikke opstår fejl. Derfor lægger både kunden og vi rigtig stor vægt på, at bearbejdningen sker med stor præcision, da det kan have fatale konsekvenser, hvis udstyret bryder ned, mens det arbejder i borerøret, siger Heino Pedersen.

De nye YCM bearbejdningscentre kan bearbejde emner op til 1060x600x600mm.

Med de nye maskiner kan Rival nu foretage 3D bearbejdninger med stor præcision. Maskinerne arbejder desuden med en stor hastighed på op til 12.000 omdrejninger i minuttet for høj produktivitet.

- Med de nye maskiner har vi udvidet vores high-end kapacitet og kan dermed fremover bearbejde flere emner for kunderne med ekstrem præcision, hurtig og i høj kvalitet, siger Heino Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125