23948sdkhjf

Se listen: De bedste apps til dit arbejde - 2. del

Se vores bud på de bedste arbejdsrelaterede apps og del dine egne forslag til applikationer, som kan gøre arbejdslivet lettere.
83 procent af alle virksomheder i Danmark har mobilt bredbånd, og en stadig stigende andel af virksomhedernes ansatte gør brug af mobil internetadgang til arbejdsbrug.

Smartphonen har med andre ord fundet vej til værktøjskassen , og i den anledning har vi på redaktionen spurgt hinanden, hvilke arbejdsrelaterede apps vi bruger, og hvorfor vi lige bruger dem.

Resultatet er blevet en liste på flere end 20 apps, som forhåbentlig kan være med til at gøre arbejdslivet lidt lettere. I løbet af denne uge vil vi dele de mange gode apps med jer her i nyhedsbrevet.

I går satte vi fokus på apps, der var gode til at organisere både arbejde og kalender . I dag fortsætter vi med applikationer, som har deres styrke inden for planlægning af transport og logistik:

Rejseplanen – Finder og beregner rejser med offentlig transport. Appen snakker desuden sammen med smartphonens placeringstjenester, så det altid er muligt at finde den nærmeste bus- eller togstation med et par hurtige tryk på telefonen.

DSB – Gør det muligt at se afgangstider, købe billet og meget mere.

Yelp – Find det nærmeste bibliotek, en nærliggende restaurant eller noget helt tredje uanset, hvor du befinder dig. Perfekt til eksempelvis messebesøg i fremmede byer.

CPH Airport – Find rundt i Kastrup Lufthavn og se afgangs-/ankomsttider osv. Opdaterer også flytider i forhold til forsinkelser og andre uventede forhold.

Hotels.com – Find og reservér hoteller over hele verden.

Momondo – Find og reservér rejser over hele verden.


Del dine bedste apps og vind vin
Kender du andre smarte apps, er du meget velkommen til at dele dem på denne mail eller i kommentarfeltet herunder. Eneste krav er, at de anbefalede apps er gratis og kan bruges i relation til arbejdslivet.

Supplér gerne anbefalingen med en kort beskrivelse af, hvad app’en kan og hvorfor den er særligt god.

Industry Supply trækker lod om et par flasker god rødvin blandt de indsendte bud på alle vores portaler, så husk at supplere dit tip med navn og adresse, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063