23948sdkhjf

Broprojekter løfter overfladefirma til nye højder

Store opgaver på Odins Bro i Odense og Sundsvall Broen i Sverige har givet overfladebehandlingsfirmaet Dansk Slyngrensning sved på panden i årets løb.
55.000 kvadratmeter overflade har firmaet Dansk Slyngrensning afrenset på den 2.100 meter lange Sundsvallbro i Sverige tidligere på året. De mange kvadratmeter er fordelt mellem arbejde med et stålareal på 37.852 kvadratmeter og 18.000 kvadratmeter beton på broens tilkørselsramper.

- På en ny vejstrækning ind mod Sundsvall på E4 har vi udført yderligere 23 broer med et cirka areal på 23.000 kvadratmeter beton, fortæller indehaver af Dansk Slyngrensning, Bo Pedersen, til Metal Supply om det store projekt i Midtsverige.

Slyngrensning bruges på stål og beton til afrensning og skridsikring, som gør overfladen ren og ru, så optimal hæftning er sikret. Med slyngrensningsmaskiner, der renser i en bredde på mellem 10 cm og 122 cm, har der ikke overraskende været tale om et broprojekt, der har fyldt meget i kalenderen i firmaet med base i Hornsyld.

- Så der har været travlt, de måneder det har stået på, forklarer Bo Pedersen til Metal Supply.

Arbejde på odenseansk vartegn
I Danmark har Dansk Slyngrensning også sat sit præg på markante byggeprojekter i årets løb.

- På Odins Bro i Odense har vi udført 4.200 kvadratmeter stålareal på kørebanen. På tilkørselsramperne er der udført 7.400 kvadratmeter slyngrensning i beton, forklarer Bo Pedersen.

Hertil kommer store danske opgaver på gulve på byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Århus.

Kronen på værket
De mange store projekter, der kommer ud over Dansk Slyngrensnings normale arbejde, kroner et år, der økonomisk ser ud til at blive det bedste til dato i firmaet.

- Det store projekt i Sverige, der ligger på mellem 2 og 2,5 mio. kr., har været ud over de normale opgaver, fortæller Bo Pedersen, som vurderer, at firmaet med blot to ansatte når en omsætning på cirka 6 mio. kr. i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109