23948sdkhjf

Storleverandør til industrien skifter navn

Lönne blev i januar 2014 overtaget af den børsnoterede britiske koncern Brammer. Med navneskiftet til Brammer ved indgangen til 2015 bliver selskaberne i de fire nordiske lande nu fuldt integrerede i koncernen.
I januar 2014 overtog britiske Brammer alle aktier i Lönne Scandinavia, der er leverandør af mekaniske og elektromekaniske komponenter. Med navneændringen ved årsskiftet bliver Lönnes selskaber i de fire nordiske lande fuldgyldige medlemmer af koncernen, der har over 3.500 ansatte, og strategien er allerede lagt for en mere offensiv satsning på markederne i Norden.

– Gennem snart 70 år har Lönne Scandinavia oparbejdet en solid position og meget værdifuld kundeportefølje på det nordiske marked. Brammers klare ambition med opkøbet er yderligere at styrke og udbygge denne position. Det er et naturligt led i denne proces, at Lönne Scandinavia nu skifter navn til Brammer, udtaler Ole Jacob Myre, der er chef for Brammer i Norden.

Brammer Group, som blev grundlagt i 1920, er i dag blandt Europas førende leverandører af produkter og tjenesteydelser til vedligeholdelse, reparation og eftersyn i industrien. Koncernen, som er repræsenteret i 22 lande, har 100.000 kunder og omsatte i 2013 for omkring 1 mia. euro.

– Med navneskiftet synliggøres det, at selskaberne i de fire nordiske lande indgår i Europas største leverandør af løsninger til teknisk vedligeholdelse. Samtidig opnår Brammer en langt stærkere markedsprofil i Norden. Alt i alt skaber ændringen således synergi, der spiller en vigtig rolle for vores fremtidige vækst i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Samtidig er navneskiftet i tråd med strategien om at give vores eksisterende kunder lettere adgang til Brammers ekspertise og produktsortiment inden for teknisk vedligeholdelse, siger Ole Jacob Myre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093