23948sdkhjf

Lemvigh-Müller giver plads til Boumatic

I løbet af foråret flytter stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller ud af bygningerne på Jernvej 2 i Skjern. Ind flytter Boumatic, som er en af verdens førende producenter af malkeudstyr- og teknologi.
Lemvigh-Müller har netop indgået aftale om at sælge sine bygninger på Jernvej i Skjern til Boumatic og flytte butikken og salgsafdelingen for el, vvs og værktøj to kilometer ned ad Ringvejen til Farverivej.

– Vi bliver selvfølgelig i Skjern, som er et vigtigt område for os, fortæller salgsdirektør Martin Nielsen Nørskov, Lemvigh-Müller.

– Grunden til at vi flytter er, at bygningerne på Jernvej er alt for store i forhold til de behov, vi har i dag. Efter at vores lagre for nogle år siden blev centraliserede i Randers, Kolding og Odense, har vi simpelthen haft alt for mange kvadratmeter. Vi har været på udkig efter nogle mere tidssvarende faciliteter gennem et stykke tid, og vi glæder os derfor til at byde vores kunder velkommen på Farverivej sidst i marts. Indtil da er vores håndværkerbutik og afdeling på Jernvej åben som sædvanlig.

Boumatic siger farvel til Varde
Boumatic flytter fra Horne i Varde Kommune til Skjern, fordi virksomhedens amerikanske ejer har valgt at samle sin europæiske produktion af malkeanlæg, fodersystemer og udmugningssystemer i Danmark.

– Det er med vemod, vi siger farvel til Horne og Varde kommune, hvor vi i alle årene har fået en god behandling, siger Carsten Hoffenzits Nielsen, administrerende direktør i Boumatic.

– Men for at sikre det nødvendige flow i vores produktion og fastholde produktionen i Danmark, har vi været på udkig efter nogle rammer, hvor vi kan have produktionen ét sted.

Stålsælgere til Randers
Nogle enkelte af Lemvigh-Müllers medarbejdere på Jernvej skal flytte noget længere væk end til Farverivej. Det drejer sig om salgsmedarbejderne i stålafdelingen. De skal fremover sidde sammen med deres kolleger i Randers.

– Ved at vi alle bliver samlet ét sted, kan vi sikre kunderne en endnu bedre service og betjening, siger afdelingschef Charlotte Pedersen, Lemvigh-Müller, som også fortæller, at stålbearbejdningscentret på Industrivej i Skjern ikke bliver berørt af flytningen fra Jernvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094