23948sdkhjf

Vink Nordic Holding køber DD Plast

30 års samarbejde er nu formaliseret gennem Vink Nordic Holdings køb af DD Plast. Administrerende direktør Walter Blunck forventer, at købet åbner helt nye muligheder.
DD Plast har gennem de sidste 30 år samarbejdet med Vink Plast, og siden 2004 har de to virksomheder haft et tæt strategisk samarbejde.

DD Plast havde i 2013 en omsætning på et tocifret millionbeløb og 18 medarbejdere. Vink Plast omsatte i 2013 for 256 mio. kr. og har 100 medarbejdere.

Totalleverandør med ambitioner
Vink Plast har i en længere årrække været totalleverandør til industrien i tæt samarbejde med en række underleverandører - herunder DD Plast, der leverer processer som sprøjtestøbning og vakuumformning.

- Et af de afgørende punkter i vores valg af samarbejdspartnere er, at de kan leve op til de krav, vi stiller til kvalitet og kompetence, siger administrerende direktør Walter Blunck fra Vink Plast, som også er CEO i Vink Nordic Holding, som ejer Vink Plast Danmark.

- DD Plast har stor erfaring i alle aspekter omkring sprøjtestøbning og vakuumformning og er yderst kompetente. Det har vi gennem mange års samarbejde fået bekræftet er værdifuldt i relation til de kunder, som køber totalløsninger hos os. Det giver således et godt grundlag for vores sælgere i Vink Plast, at de trygt kan inddrage for eksempel sprøjtestøbning og vakuumformning i deres totalløsninger velvidende, at kompetencen og kvaliteten er på plads.

Fortsætter under eget navn
Efter salget til Vink Nordic Holding kører DD Plast videre under eget navn og med eget logo. Det vil også fortsat være de samme kontaktpersoner, kunderne møder i virksomheden. For DD Plast har det været ønsket om at gennemføre et generationsskifte, som sikrer udviklingen af virksomheden, der er den primære baggrund for at indgå i et tættere samarbejde med Vink Nordic Holding og i det daglige Vink Plast i Danmark.

- Vi er rigtig glade for at have fundet en kompetent og seriøs samarbejdspartner til at gennemføre generationsskiftet i DD Plast, siger afgående bestyrelsesformand Peter Bager.

- Med Vink Plast i ryggen åbner der sig helt nye muligheder, og DD Plast ser frem til at videreudvikle virksomheden.

Ekstra plus for hele Vink Gruppen
- Det fælles fokus på kvalitet og udvikling er blandt andet baggrunden for, at vi tror på, at et tættere samarbejde med DD Plast vil være et ekstra plus i hele vores forsyningskæde ved totalleverancer, siger Walter Blunck.

- Hertil kommer, at det tætte samarbejde åbner nye muligheder for at anvende DD Plasts kompetencer i den midt- og nordeuropæiske del af Vink Gruppen. Vi oplever i dag en øget efterspørgsel efter totalløsninger, som også involverer DD Plasts kompetencer. Alt i alt har vi således store forventninger til, at vores tættere samarbejde kan blive en stor fordel for både det nuværende DD Plast og Vink Plast – og ikke mindst for kunderne, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377