23948sdkhjf

ECM Industries må takke nej til ordrer

Den sydjyske virksomhed mangler arbejdskraft, og det går ud over vækstmulighederne.
Det er mere end fire måneder siden, at ECM Industries sidst har fået en ansøgning. Og det er et meget godt billede på det situation, virksomheden er i lige nu, hvor man akut mangler smede og industriteknikere. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge produktionsdirektør Søren Christiansen må virksomheden jævnligt sige nej til ordrer, og samtidig må virksomhedens eksisterende medarbejdere alligevel arbejde over for at nå de ordrer, man allerede har sagt ja til. Derfor mener produktionsdirektøren, at der skal en ændring til i uddannelsessystemet, hvor der skal mere fokus på de tekniske uddannelser.

- Danmark har virkelig sovet i timen. Skoler og staten har ansvaret for at gøre eleverne interesserede i smedefaget og de andre fag, der er efterspørgsel på. Men der er ikke nogen, som har gjort noget for, at eleverne går den vej, siger Søren Christiansen til Vejle Amts Folkeblad.

Han tilføjer, at ECM Industries selv gør en stor indsats for at skaffe tilstrækkelig arbejdskraft, blandt andet ved at have ni lærlinge. Derudover kører man for øjeblikket med et lønniveau, der ligger i indeks 107.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078