23948sdkhjf

Det sker: Perspektiver i industrisamarbejde

Erhvervsstyrelsen har indført nye regler for industrisamarbejde (off-set) og en række netværksmøder skaber nu overblik og styrker samarbejdsmuligheder.
CenSec afholder den 30. september møde i Netværket for Industrisamarbejde, som er en række af arrangementer rettet specifikt imod perspektiverne i industrisamarbejde – herunder ikke kun for salg af eksisterende produkter, men også mulighederne i service- og udviklingsprojekter i samarbejde med de udenlandske virksomheder, der har off-set forpligtelser i Danmark.

Erhvervsstyrelsen har for nylig offentliggjort de nye retningslinjer og ny beslutningsproces for industrisamarbejde, så møderne sætter i høj grad fokus på, hvilken indflydelse ændringerne har på danske virksomheders fremtidige muligheder for at samarbejde med udenlandske virksomheder om modkøb.

På hvert møde er der oplæg fra en udenlandsk virksomhed fra forsvars- og sikkerhedsindustrien - denne gang præsenterer BAE Systems Hägglunds deres syn på, hvilken betydning de nye regler vil få for deres muligheder for at samarbejde med danske virksomheder, samt hvilke krav og forventninger de har til fremtidige danske virksomheder og samarbejdspartnere.

Ud over udenlandske virksomheder, er møderækken også altid repræsenteret af juridiske eksperter på området fra eksempelvis Erhvervsstyrelsen og Horten Advokater. Klaus Bolving, CEO CenSec, glæder sig over den positive interesse for møderne, som opfylder CenSec’s to hovedformål – at videns- og kompetencemæssigt opgradere, samt skabe fremtidige forretningsmuligheder for danske virksomheder.

Arrangementet finder sted på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia tirsdag den 30. september kl. 10.00-13.30.

Læs mere på CenSec’s hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125