23948sdkhjf

Carl Stahl har købt Esbjerg Kran Service

De to firmaer har i flere år har haft et tæt samarbejde omkring nysalg og service af kraner, og det har nu ført til en egentlig sammenlægning.
Alle medarbejdere hos Esbjerg Kran Service fortsætter under de nye ejere, hvilket er en meget vigtig faktor for Carl Stahl A/S på grund af deres store knowhow både fagligt og overfor den etablerede kundekreds.

Carl Stahl er en af Europas største udbydere af løftegrej og service fra krankrogen og ned. Virksomheden har længe haft et ønske om at komme ind på kranmarkedet, så man kunne servicere både løftegrej og kraner. Da Esbjerg Kran Service har forhandling af Street Cranes fra England, lå et opkøb lige til højrebenet.

På den korte bane sker der ikke de store forandringer, men det er planen, at der skal findes andre mere egnede faciliteter i Esbjerg således, at virksomheden får et rigger-værksted op at stå med presse, brænder, opruller med mere. Målet er, at man fremover kan servicere ikke kun de lokale kunder, men også vindmølleindustrien og offshore-industrien i Esbjerg.

Derudover er det et mål at blive landsdækkende på kranservice inden årets udgang. Carl Stahl har en afdeling i Tåstrup, hvorfra man vil køre ud til kunderne øst for Storebælt, mens kunderne vest for Storebælt vil blive serviceret fra Esbjerg samt Fredericia, hvor virksomhedens administration samt hovedlager er placeret.

Esbjerg Kran Service kommer også til at mærke synenergien af sammenlægningen, idet de får stillet en salgsafdeling til rådighed med syv sælgere i marken, hvilket giver store forventninger til et øget salg af kraner samt endnu mere kranservice. En anden fordel er, at Carl Stahl er ISO 9001-certificeret, ligesom der arbejdes på at blive certificeret efter ISO 14001 og OHSAS 18001, miljø og arbejdsmiljø. Esbjerg Kran Service ventes at få de samme certificeringer, når en endelig sammenlægning sker i løbet af 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094