23948sdkhjf

Junget rykker ind i Sverige

Den danske leverandør af produktionsløsninger til blandt andet aluminiums- og plastindustrien overtager svenske Saomad Scandinavia som led i en skandinavisk vækststrategi.
Junget A/S med base i Hinnerup ved Århus, skruer nu op for indsatsen på det svenske marked.

Totalleverandøren af løsninger til træ-, aluminiums- og plastindustrien har købt den svenske virksomhed Saomad Scandinavia AB i Växjö, som pr. 1. august 2014 har ændret navn til Junget AB.

- Købet af Saomad skal ses som en naturlig del af Jungets skandinaviske strategi, udtaler administrerende direktør Poul Thøgersen

Tidligere ejer som direktør og medindehaver
Junget oplever i øjeblikket stor succes med sit optimeringskoncept, der handler om at gennemgå kundernes produktion og komme med konkrete forslag til omkostningsreducerende forbedringer. Intentionen med købet er, at det nye selskab i Växjö skal være base for Jungets bestræbelser på at servicere og sælge højteknologiske løsninger til den svenske industri.

Den tidligere ejer af Saomad, Carl Andersson, fortsætter som medejer og direktør i Junget AB, som i øvrigt vil være at finde på Göteborg-messen ”Trä &Teknik” i begyndelsen af september.

- Vi glæder os til at tage imod nye kunder og fortælle om vores kompetencer og ydelser til den svenske træindustri, siger Carl Andersson.

I første omgang supplerer Junget med salgsressourcer fra det danske selskab, men på lidt længere sigt er planen at ansætte flere svenske medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078