23948sdkhjf

Fayard skal klargøre nye Skandlines-færger

Scandlines og Fayard A/S i Munkebo har underskrevet en kontrakt om færdiggørelsen af to skibe, som Scandlines overtog i marts 2014.
Det bliver Fayard, der i de tidligere A.P. Møller – Mærsk-faciliteter skal gøre de to passagerfærger klar til indsættelse efter, at værftet Blohm+Voss i Hamburg har udført et grundigt tegnings- og dokumentationsarbejde. Færgerne ventes klar til indsættelse på ruten Gedser-Rostock i 2015.

Fayards CEO, Thomas Andersen, glæder sig over aftalen:

- Vi er taknemmelige for den tillid, Scandlines viser os og påtager os meget gerne opgaven. Arbejdet går i gang, lige så snart det første skib ligger ved kaj hos os om en uges tid – det vil naturligvis også have en positiv betydning for beskæftigelsen her i området det næste års tid.

Afgørende kendskab
Ifølge Scandlines’ CEO, Søren Poulsgaard Jensen, kender man efter 35 års samarbejde værftet som en pålidelig partner, der kan overholde leveringstiderne. Det har været afgørende i denne proces.

De to nye færger skal erstatte M/F Kronprins Frederik og M/F Prins Joachim, der i dag sejler på Gedser-Rostock. De to nye skibe er specielt designet til ruten og tilbyder betydeligt mere plads, da de hver vil kunne medtage 1.300 passagerer og 480 biler eller 96 lastbiler mod 977 passagerer og 210 biler eller 42 lastbiler i dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063