23948sdkhjf

Tilfredshed hos Vink Plast

Ledelsen hos Vink Plast er tilfredse med omsætning og resultat i 2013 trods fald i nettoomsætningen.
Vink Plast oplevede fra 2012 til 2013 en nedgang i nettoomsætningen på 7 procent, og omsætningen i 2013 blev dermed på 256 mio. kr.

- Tilbagegangen skyldes primært, at vi i 2012 havde nogle store enkeltordrer udover det normale, forklarer administrerende direktør Walter Blunck fra Vink Plast, som uddybder, at firmaet på de fire hovedsegmenter industri, skilte & reklame, byggeri og Duka ventilation hovedsageligt oplevede fremgang sidste år, en udvikling direktøren er meget tilfreds med.

Samarbejde løfter kompetenceniveauet
Gennem det seneste år har Vink Plast investeret i både nye produktions- og lagerfaciliteter og ny teknologi for fortsat at imødekomme industriens krav. Blandt andet har investeringen i en ny fræsemaskine givet firmaet nye muligheder, og Walter Blunck melder om god belægning på den nye maskine.

På medarbejdersiden arbejder man også med en fortsat udvikling af kompetencerne, og over de næste to år sker her en yderligere opgradering. Vink Plast kører et uddannelsesprogram i samarbejde med Tradium i Randers, hvor man gennem jobrotation får mulighed for at få mange medarbejdere på uddannelsesbænken.

Fremmøde frem for fravær
Udover kompetenceudvikling er der hos plastvirksomheden også fokus på det psykiske arbejdsmiljø og stressminimering hos medarbejderne.

- Det er et område, som vi følger tæt, og hvor vi prøver at være lidt på forkant med nye tiltag, siger Walter Blunck, og tilføjer:

- Hos os taler vi ikke om fraværsprocent, men fremmødeprocent. Det mener vi gør en væsentlig forskel i hele vores tilgang til området. Og vores fremmødeprocent er rigtig flot, hvilket er et tegn på, at de ting vi gør for at højne arbejdsmiljøet, har den rigtige effekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313