23948sdkhjf

Fjero ansætter og udvider

Cylinder-producenten fra Skive har siden jul ansat 10 nye medarbejdere og med overtagelsen af en tidligere glasfabrik er der nu 7.000 ekstra kvadratmeter at vokse på.
Fjero har gennem længere tid overvejet at bygge til, men nu har virksomhedens ejer Henrik Lund i stedet sat sin underskrift på en nedlagt glasfabrik i området. Det skriver Skive Folkeblad.

Den tidligere Pilkington-bygning rummer 7000 kvadratmeter og ifølge Henrik Lund kommer de i fremtiden til at huse cylinder-færdiggørelse og lager. Selvom de nye omgivelser pt. er lige i overkanten af plads, så lægger Henrik Lund ikke skjul på, at han på sigt regner med, at Fjero får fuldt udnytte af de mange ekstra kvadratmeter.

- Nu og her kommer vi til at stå med ledige kvadratmeter, men jeg forventer at vi vokser, så vi kan fylde det op, siger Henrik Lund til folkebladet.

Og virksomheden vokser allerede. Siden jul er der ansat 10 nye medarbejdere, så nu tæller den samlede stab 111 ansatte. For at skaffe industriteknikere nok, har virksomheden haft et polsk bureau til at finde egnet arbejdskraft i Polen.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062