23948sdkhjf

VTM 2014: Tilfredse udstillere

Besøgstallet på VTM 2014 ligger over det forventede, og udstillerne har haft rigeligt at se til på messens to første dage.
Tirsdag lagde godt 1.000 besøgende vejen forbi Odense Congress Center, og onsdag sneg besøgstallet sig op på små 1.500. Det kan mærkes på standene, hvor udstillerne havde rygende travlt onsdag, da Metal Supply tog en rundtur.

- Klokken er jo næste 14 nu, og jeg har slet ikke haft tid til at spise frokost. Det siger noget om, hvor meget gang i den der har været i dag. Vores forventninger til aktivitet og besøg er til fulde indfriet, konstaterer Flexteks salgschef for Sjælland, Ole Midtgaard.

- Nu er jeg jo selv fra Sjælland, og i går kunne jeg godt have brugt flere sjællændere – det var kun jyder og fynboer. Men i dag må jeg sige, at de også er kommet fra Sjælland, tilføjer han.

Èn god kunde kan redde hele messen
I hal A deler KN Machines stand med robotproducenten Bila, og her var der også velbesøgt, da Metal Supply lagde vejen forbi.

- Vi forventer at møde en masse af vores gode kunder her, og den forventning har indtil videre holdt stik. Tirsdag var lidt stille, men i dag har vi fået masser af gode henvendelser, siger produktchef Gert Thomsen.

- Men antallet af besøgende betyder ikke så meget. Hellere have ét super godt besøg end en masse osere. Allerede i går havde jeg besøg af en kunde, som bookede et nyt besøg med mig i næste uge, om som vil have et tilbud udarbejdet. Går den hjem, har det været hele messen værd.

Folk vil se maskiner
Samme melding kommer fra Leif Jessen Hansen fra softwarevirksomheden Naveksa. Han ved godt, at det er maskinerne, der er i fokus på VTM 2014, men alligevel er han ikke i tvivl om, at det kan betale sig for sofwareleverandører at være med.

- Vi ved jo godt, at folk kommer for at se på nogle maskiner, men det er også meget tilfredsstillende, at de også kommer forbi os, fortæller han, og tilføjer:

- Der kommer mange eksisterende kunder forbi, og det er rigtig vigtigt, at man kan holde den kontakt, og der er en messe et fremragende sted.

Ny teknologi skal bevare produktion i Danmark
Hos Amada har man netop maskinerne i fokus, og her kan de besøgende blandt andet tage virksomhedens nye HD 1003 NT-kantpresse i øjesyn, og det har indtil videre vakt en del interesse.

- Vi vil vise ny teknologi tilmarkedet. Det er der brug for, så vi kan holde noget produktion i Danmark, siger teknisk chef Michael Laursen.

- I dag har været helt vildt god, både når det gælder eksisterende og nye kunder, mens det tirsdag mere vare en traditionel start-op-dag, slutter han.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063