23948sdkhjf

Siemens bygger to nye fabrikker

Vindmølleproducenten planlægger en ny samlefabrik og en ny vingefabrik i den britiske by Hull.
I alt vil Siemens investere 190 mio. euro (1,4 mia. kr.) i de nye faciliteter i Hull. Det sker for at sikre positionen på det britiske havvindmøllemarked, som er verdens største.

- Lige som i Danmark tilbydes der i England gode og stabile forhold for vindmølleindustrien, og da vi stod for at udbygge vores produktionskapacitet yderligere, var det naturligt for os at begrænse logistik og transport ved at producere vingerne tættere på de store engelske parker. Men der er brug for alle kræfter, og det er ikke vores plan, at den nye vingefabrik i Hull får nogen negativ konsekvens for beskæftigelsen på vores 75 M produktionslinje i Aalborg. Der skal laves mange vinger til vores store 6 MW mølle i de kommende år, siger Jan Kjærsgaard, administrerende direktør i Siemens Wind Power.

Aktiviteterne i Hull vil blive spredt ud på to fabrikker; en samlefabrik og en vingefabrik. I alt ventes de to fabrikker at skabe 1.000 nye arbejdspladser

De to nye fabrikker har været på tegnebrættet de sidste fire år, og de ventes at være klar til produktion i slutningen af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.439