23948sdkhjf

Belki Teknik tager et stort skridt fremad i USA

Den lille virksomhed i Rødkærsbro har indgået en distributionsaftale med den noget større Miwi-koncern i Michigan.
Midbrook Industrial Washers Inc. vil anvende Belkis udstyr til rensning og levetidsforlængelse af vaskevæsker i deres eget sortiment af vaskemaskiner til metalemner. Herudover vil de fungere som distributionskanal i det nordamerikanske gennem deres forhandlernet.

- Miwi har en meget ekspansiv strategi og har fundet, at Belkis kompetencer grænser op til og supplerer deres egen waste-management filosofi, forklarer fabrikant Ivan Skjellerup.

- Vi har netop haft fornøjelsen af at have direktøren og servicechefen på besøg i forbindelse med vores årlige forhandlerseminar over tre dage. Vi lægger vægt på, at såvel deres ledelse som medarbejdere har en konkret og praktisk viden om vores produktfilosofi og teknologi, uddyber han.

Nye, spændende markeder
Belki havde i alt 20 forhandlere og sælgere fra 12 lande til træning og dialog om handlingsplaner for det kommende år. Foruden de etablerede markeder var der nye forhandlere med fra Ungarn og Rumænien, som repræsenterer spændende muligheder for ekspansion i det østeuropæiske. International salgschef Erik Troue Jensen uddyber.

- Vi eksporterer 80 procent af vores produkter, det største marked er Tyskland, som har overhalet hjemmemarkedet. I Danmark varetager vi selv al kundekontakt og lægger vægt på at have et godt samarbejde med små og store danske virksomheder i forbindelse med brugerdrevet innovation, produktudvikling og test af nye metoder og produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078