23948sdkhjf

Belki går efter Sydtyskland

Efter en årrække med midttysk succes vil den midtjyske virksomhed nu have sydtysk succes.
I 15 år har Belki Teknik fra Rødkærsbro ved Viborg spist sig stadig mere ind på det tyske marked, men stadig mest i delstaten Nordrhein-Westfalen, hvor virksomheden driver sit eget salgsbureau.

Nu vil den midtjyske virksomhed, som især har leveret filtreringsudstyr til vesttyske OEM-aftagere satse på nye tyske markeder og særligt i de sydligste delstater Baden-Württemberg og Bayern, som er blandt Europas absolut stærkeste erhvervslokomotiver i disse år.

Det fortæller Ivan Skjellerup, direktør, til Metal Supply.

Inspirationen finder Belki hos sig selv. I de seneste 15 år har man opbygget en række holdbare relationer til OEM-virksomheder, som har brug for Belkis filtreringsudstyr.

Den succes vil Belki nu kopiere til Sydtyskland, hvor midtjyderne nu vil have en salgsfunktion, som har fuldt fokus på kun at sælge Belki-udstyr.

- Vi har mange forhandlere ude i Europa, hvor vores produkt bare er ét ud af flere. Det giver altså ikke samme fokus og omsætning, siger han.

Når Belki driver sit eget salgsbureau i Nordrhein-Westfalen, så skyldes det, at man i tidernes morgen overtog det tyske selskab, som oprindeligt gennemførte Belkis første handler i Tyskland.

I dag står Tyskland for cirka en tredjedel af Belkis omsætning. I 2012 havde Belki Teknik en bruttofortjeneste på næsten 6 mio. kr. og et overskud på cirka 100.000 kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094