23948sdkhjf

Produktionsmodning hos Danlaser - vi tænker flere skridt fremad

Danlaser i Skals har i årtier været et knudepunkt for levering af løsninger til metalindustrien. Og for virksomheden samarbejdspartnere er der masser af fordele at hente, når der skal produceres alt fra prototyper til komplette løsninger. "Vi er mere end bare en underleverandør; Vi hjælper med at omsætte idéer til virkelighed og skaber værdi for vores kunder ved at vejlede hele vejen", siger Thomas Reinhold Pedersen, salgsingeniør hos Danlaser.

Danlaser tilbyder et bredt udvalg af services inden for metalbearbejdning, herunder laserskæring, robotsvejsning, kantbukning og overfladebehandling. Men det er virksomhedens erfaring og ekspertise som sikrer, at de kan håndtere alt fra små prototyper til store produktionskørsler med høj præcision og effektivitet.

Tænker flere skridt frem for at optimere

En af de vigtigste fordele ved at samarbejde med Danlaser er deres fokus på produktionsmodning. De går forrest med den nyeste teknologi og tilpasser deres processer kontinuerligt for at optimere kvalitet og effektivitet.

"Vi stræber altid efter at være på forkant med teknologien," siger Thomas Reinhold Pedersen, som bl.a. håndterer den første kontakt med kunderne.

"Det er afgørende for os, at vores kunder får de mest effektive løsninger, fra den første idé og igennem hele produktionsprocessen. Hvis vi vil være lidt bedre end andre gode leverandører, så må vi tænke flere skridt frem i forhold til at optimere. Den måde at arbejde på er bestemt også en fordel for vores kunder", forklarer han.

Rådgivning og support gennem hele processen

Som en komplet samarbejdspartner tilbyder Danlaser rådgivning, design og support gennem hele projektet. Målet er at sikre, at kunderne får den bedst mulige løsning, der opfylder både reelle behov og forventninger. Thomas forklarer, at en kunde kan komme med alt fra en idé eller en simpel skitse til færdige tegninger. Herfra vurderer Danlaser, om der kan foretages små justeringer, som giver besparelser på f.eks. materiale eller produktionstid.

Know-how som skaber reel værdi

"Vi kan måske se nogle muligheder for at justere på det produkt, kunden ønsker sig, så løsningen i sidste ende kan blive endnu bedre”, forklarer Thomas.

”Vi laver selvfølgelig aldrig ændringer uden et tæt samarbejde med kunden, men sammen med os får de får adgang til noget know-how og støtte fra start til slut, som kan ende med at få stor og reel værdi for dem. Vi er rigtig gode til det, vi laver – og vores proces gør, at vi sikrer den mest optimale og omkostningseffektive proces for kundens produktion”, slutter han.

Læs mere om Danlaser og de konkrete fordele, de skaber som komplet underleverandør til metalindustrien: https://danlaser.dk/fordele/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156