23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric ansætter ny direktør for serviceforretningen

Søren Bonde Pedersen er ansat som Vice President for Field Services i Schneider Electric med det overordnede ansvar for udvikling og drift af serviceforretningen af tekniske anlæg inden for el-distribution, industri, datacentre og bygningsautomatik

Søren Bonde Pedersen træder direkte ind i den danske topledelse og får det direkte ansvar for mere end 160 ansatte.

I takt med at digitalisering og den teknologiske udvikling tager fart bliver professionel service ifølge Søren Bonde Pedersen et stadigt vigtigere element at tænke ind i sine investeringer som virksomhed.

- I Schneider Electric udvikler vi hele tiden nye intelligente løsninger, der digitaliserer installationer og produkter, som skaber merværdi til vores kunder. Jeg glæder mig meget til at udvikle vores serviceløsninger sammen med vores samarbejdspartnere og kunder, så værdien af deres investeringer bliver øget, siger Søren Bonde Pedersen.

Med en global serviceorganisation på mere end 7000 tekniske medarbejdere kan Schneider Electric som en af de eneste på markedet garantere hurtig og effektiv service i hele verden. I Danmark sørger Schneider Electric’s mange serviceteknikere hele tiden for at vedligeholde og effektivisere anlæg og installationer hos de enkelte kunder, så de får mest muligt ud af deres investering.

Søren Bonde Pedersen har med arbejdet i forskellige lederstillinger i IT-branchen gennem de seneste to årtier. Senest kommer han fra en rolle som Nordisk Ansvarlig for Field Services i Fujitsu.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047