Schneider Electric Danmark A/S

Schneider Electric er global specialist i energioptimering og -styring. Vi arbejder mål-rettet for at hjælpe mennesker og organisationer med at få mest muligt ud af deres energi.

Schneider Electric opererer inden for markedsområderne:
- industri
- energi
- infrastruktur
- datacentre
- erhvervsbyggerier og boliger

Til ovenstående segmenter har vi et af markedets bredeste udbud inden for løsninger og produkter til energioptimering. Vi er til stede fra energien produceres i kraftværket eller vindmøllen til den fordeles og transporteres i el-nettet inden den til sidst forbruges i fabrikken, kontorbygningen eller boligen.

72 % af verdens energi forbruges inden for infrastruktur, industri, erhvervsbygninger og boliger. Vores produkter og løsninger kan nedsætte energiforbruget inden for disse områder med op til 30%.

Prognoserne viser, at verdens energiforbrug fordobles frem mod 2050. Samtidig har verdenssamfundet besluttet, at vi skal halvere Co2-udslippet i den samme periode. Det kræver, at vi alle skal bruge mindre energi, uden det påvirker vores produktivitet.

Som global specialist i energioptimering er Schneider Electric en del af løsningen. Vi gør energien sikker, pålidelig, effektiv og produktiv fra kraftværk til fabrik og stikkontakt.

Tilmeld Vores nyhedsbrev

Fakta om Schneider Electric Danmark A/S

Adresse
Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 88302000

CVR nummer: DK70698714

Ansatte: 180000

Kontaktpersoner

Charlotte Pfeil

Christian Balle Christian Balle
Afdeling: Industry
Stilling: Product Manager OEM
Direkte telefon: +45 28991543

Flemming Stordal Hansen

Send til en kollega

0.236