23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Centig 200 AC/DC VAND M/VOGN TIG 301 4M MIGATRONIC

Stand
Ny
Referencenr.
83079510713
Migatronic CenTIG 200 AC/DC VAND M/VOGN

Migatronic CenTIG 200 AC/DC VAND M/VOGN er en kraftfuld, letvægts TIG-svejsemaskine, der leverer fremragende ydeevne ved 200 ampere med en 100 % arbejdscyklus. Den er designet til professionelle, der kræver pålidelighed, fleksibilitet og effektivitet i deres svejseopgaver.

CenTIG tilbyder en nem og hurtig frakobling af vandmodulet, der kan afmonteres på under tre minutter, hvilket øger maskinens mobilitet og gør den let at transportere.

Med sin AC/DC-funktionalitet er CenTIG perfekt til svejsning af aluminium og titanium. Selv for dem, der ikke ofte svejser aluminium, er AC/DC-muligheden en sikkerhed for fremtidige behov.

Denne maskine er designet til kontinuerlig drift ved fuld kapacitet uden behov for pauser, hvilket reducerer slid og øger produktiviteten.

Anvendelsesområder:

Produktion: CenTIG øger produktionen med kontinuerlig drift, alsidighed til forskellige materialer og et energieffektivt, bærbart design, der sikrer et fleksibelt og strømlinet workflow.

Reparation: Forbedret reparationseffektivitet med kontinuerlig, højtydende svejsning af forskellige materialer. Dens alsidighed og lette transportmuligheder gør den ideel til service på stedet og præcise kvalitetsreparationer.

Montering: Øger produktiviteten og kvaliteten på samlebåndet med kontinuerlig, effektiv svejsning, alsidighed til flere komponenter og et bærbart design, der strømliner samleprocesserne.

Vedligeholdelse: Effektiviserer svejsning i forbindelse med vedligeholdelse med kontinuerlig svejsning, alsidighed til forskellige materialer og nem transport til reparationer på stedet, hvilket øger effektiviteten og opgavens pålidelighed.

CenTIG er en omfattende løsning med mange funktioner, der gør det nemt at håndtere daglige udfordringer. Det nye intuitive display og brugerflade gør alle indstillinger let tilgængelige og justerbare. LED-indikatorringen informerer om driftsstatus med farvekoder, og den nye UI-oplevelse med velkendte softwarefunktioner forbedrer svejseoplevelsen markant.

CenCool cooling unit
  • Køleeffekt 1 l/min.: 1300 W
  • Tankkapacitet: 2,5 L
  • Maks. tryk på kølesystem - bar: 3.0 bar
  • Flow: 1.2 bar - 60°C - 1.9/min
  • Vægt: 15.0 kg
Teknidan A/S
Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76828717
P nummer: 1002503099

Kontaktperson

Ts
Teknidan salgsafdeling
+45 74613636 salg@teknidan.dk

Send til en kollega

0.062