23948sdkhjf
Del siden

Teknidan A/S

Teknidan  er leverandør af værktøj, maskiner, tekniske artikler til jern- og metalindustrien og til producerende virksomheder, som råder over eget værksted. Vores varesortiment tæller mere end 85.000 varenumre, lige fra kuglelejer til svejseprodukter, og fra håndværktøj til sikkerhedsbeklædning. 

I Teknidan sætter vi en ære i at betjene vores kunder på den bedst mulige måde, og være en loyal og stabil samarbejdspartner. Rygraden i virksomheden er 40 dygtige og veluddannede medarbejdere med bred faglig viden. Alle vores medarbejdere står klar til at yde jer en allround service og besvare tekniske spørgsmål af enhver slags.

For at kunne være tættere på de mange gode kunder åbnede vi i 2011 en afdeling i Esbjerg samt 2021 i Fredericia. Vi har også et ønske om at være en nærværende samarbejdspartner for kunder i resten af det sydlige Jylland og på Fyn. Derfor har vi en sælger, som servicerer vores kunder, som ikke er i nærheden af afdelingerne i Esbjerg, Fredericia og Aabenraa.

Teknidan, er altså gået fra at være et mindre foretagende i en gammel bagerbutik i 1984, til i dag at råde over mere end 6000 m2 i tre forskellige byer i Jylland. Også medarbejderstaben er vokset til i dag at tælle over 40 højtkvalificerede medarbejdere, som hver dag står klar til at hjælpe alle vores kunder.

Besøg vores hjemmeside og webshop her

Teknidan A/S
Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Danmark
CVR nummer: DK76828717
P nummer: 1002503099
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048