23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Centig 200 DC-V M/VOGN 301 4M MIGATRONIC

Stand
Ny
Referencenr.
83079510711
Migatronic CenTIG 200 DC-V med Vogn

Migatronic CenTIG 200 DC-V repræsenterer spidsen af TIG-svejseteknologi kombineret med ekstraordinær portabilitet og funktionalitet, ideelt for professionelle svejsere. Denne model leverer en kraftfuld ydelse på 200 ampere i en let og bærbar form, hvilket gør den velegnet til både værksteds- og on-site anvendelser. Med sin kompakte størrelse og den medfølgende vogn er CenTIG 200 DC-V ikke blot praktisk at transportere, men også ekstremt robust og designet til at fungere konstant under krævende forhold uden risiko for overophedning.

Funktionsdetaljer:

Digital Skærm: Innovativ digital brugerflade med LED-display til klar visning og let justering af svejseindstillinger.
Ydeevne: Garanterer toppræstation ved kontinuerlig drift takket være sin robuste konstruktion.
Portabilitet: Ekstremt let og kompakt design, vejer kun 13,6 kg, hvilket gør den let at transportere med den medfølgende vogn.
Alsidiighed: Velegnet til en række anvendelser, fra fine reparationer til større industrielle projekter, understøttet af både AC og DC funktionalitet.
Pulsfunktion: Optimerer kontrol over svejseprocessen, hvilket er ideelt til håndtering af forskellige materialer og tykkelser.
Avancerede Softwarefunktioner: Inkluderer TIG-A-TACK for præcisionsfiksering, TIG-REP-TACK for kontinuerlige sømme og IGC for automatisk gasjustering, der sammen sikrer højeste kvalitet og effektivitet.
Job- og Flowkontrol: Muliggør gemning af brugerindstillinger og overvåger vandflowet for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.

Migatronic CenTIG 200 DC-V er en særdeles pålidelig og effektiv løsning til professionelle, der kræver den bedste ydeevne og alsidighed i deres svejsearbejde.

Teknidan A/S
Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76828717
P nummer: 1002503099

Kontaktperson

Ts
Teknidan salgsafdeling
+45 74613636 salg@teknidan.dk

Send til en kollega

0.047