23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Hfbx

Stand
Ny
Producent
Schiavi

Schiavi HFBx kantpresser repræsenterer den mest alsidige model inden for automatiserede bukkeprocesser. Høj ydeevne: til- og returhastighed op til 250 mm/s.

Fuldstændig fleksibilitet: I’s ekstremt høje ydeevne er kendetegnet ved en stor slaglængde (500 mm) og spændvidde på 800 mm (op til 1000 mm efter anmodning). Den brede spændvidde mellem bordene gør produktionen af store kasserede sektioner mulig, samtidig med at en høj forarbejdningshastighed opretholdes. HFBx er designet til at lette udtagning og fjernelse af komplekse profildele og er særligt velegnet til robotløsninger.

Fordele Modulært underbord

Det internationalt patenterede nederste modulære bord fastholder det traditionelle koncept med sidecylindre, der bevæger det øverste bord, hvilket muliggør automatisk korrektion og kompensation af borddeformationer, hvilket sikrer paralleliteten. Afstanden mellem værktøjerne forbliver konstant under bøjning langs hele bøjningslængden, hvilket garanterer fremragende kvalitetsresultater.

Standard 8 akser

HFBx-serien er udstyret med en bagmekanisme (X1-X2-R1-R2-Z1-Z2) som standard for at give føreren maksimal fleksibilitet. X4 X5 angribere eller en bageste tårnmekanisme fås som ekstraudstyr.

Teknisk information om på HFBx:

 

Læs mere om HFBx hos Schiavi her.


Kontakt os

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Kontaktperson

FBA
Frederik B. Angel
Salg
+45 41280428 fa@ipmaskiner.dk

Send til en kollega

0.047