IP Maskiner as

Vores Idegrundlag
IP Maskiner skaber relationer via tillid, og ved at sælge/formidle højteknologiske topkvalitetsmaskiner, der gør kunden i stand til at optimere og rationalisere sin produktion, og således opnå den optimale konkurrenceevne.

Om os
IP Maskiner A/S - NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!!

Vi lever i en tid, hvor teknologien konstant bryder grænser. En tid hvor det, der var umuligt i går, kan lade sig gøre i dag og hvor begreber som fleksibilitet, fremsynethed og forandringsparathed er afgørende for enhver virksomheds overlevelse på et omskifteligt marked.

Hos I.P. Maskiner as følger vi med tiden og med udviklingen. Vores mission er at blive kendt på markedet som den store, stærke og meget troværdige leverandør af værktøjsmaskiner indenfor jern- og metalindustrien. Med en placering blandt Danmarks førende på feltet.

Virksomheden blev grundlagt i 1978 af Ivan Poulsen.
Fra 1985 og frem til 2009, har direktionen bestået af Henrik Angel, som har en lang og solid karriere indenfor branchen.

Pr. 01-01-2016 vælger Henrik Angel at inddrage nevøerne Frederik og Andreas Angel for at sikre et kommende generationsskifte, og fordi at de mange succesfulde kvalitetsagenturer som IP Maskiner er agenter for, fortjener en større indsats.

Frederik og Andreas har en Bachelor i International Sales and Marketing og kommer med nogle friske øjne, og med gå-på-mod. Brødrerne kommer selv med en erhvervserfaring, indenfor bl.a. udlejning af industrihaller(Hadsten Industrihaller ApS), salg af lastbilsmonterede kraner (Hadsten Tip-Service A/S)  og salg og udlejning af studentervogne (Bossow Handel ApS). 

D.24.08.2017 afgik Henrik Angel uventet ved døden, ved et hjertestop, og efterlod firmaet i nevøernes arme. De driver nu IP Maskiner videre i Henriks ånd, med de samme agenturer, service-hold og teamet bag.

Alle vore medarbejdere er kompetente fagfolk med stor erfaring og ekspertise på hvert sit felt. Lige fra salg og service over rådgivning og finansiering til opstilling og montage. Det betyder, at du er sikret høj kvalitet i hele arbejdsprocessen.

Derfor kan du roligt stille krav til os og det produkt vi leverer på nøjagtig samme måde, som vi stiller krav til den kreds af leverandører, som vi igennem årerne har opbygget et tæt samarbejde med.

Købe eller lease ?
En ny værktøjsmaskine er ofte forbundet med en større investering. Når du handler med os, kan du frit vælge, om du ønsker at købe eller lease. I vor rådgivningsafdeling udarbejder vi gerne finansieringsforslag, der hjælper dig med at finde frem til den finansiering, der passer bedst til din virksomhed.

Nyt eller brugt ?
Vi ikke alene kan tilbyde salg af nye værktøjsmaskiner, men også når det gælder salg af brugte maskiner, har vi et bredt program. Samtidigt kan vi tilbyde at tage brugte maskiner i kommission. Vi er i daglig kontakt med hele verden via vor internationale brancheorganisation EAMTM.

Vurdering ?
Vi tilbyder at lave vurderinger af maskiner i forbindelse med finansering, leasing, handler, generationsskifte osv.

Danmark rundt på 24 timer.
Med egne montører, der rejser i hele landet, er du sikret en hurtig, smidig og kompetent montage af virksomhedens nye værktøjsmaskine. Samtidig har du muligheden for at tegne en serviceaftale, der hvis behovet opstår sikrer, at hjælpen er fremme indenfor 24 timer, uanset hvor i landet du bor.

Med venlig hilsen IP Maskiner A/S
Frederik og Andreas Angel 

Fakta om IP Maskiner as

Adresse
IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Favrskov Kommune

Telefon: +45 86 43 80 00

CVR nummer: DK39119145

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Andreas B. Angel Andreas B. Angel
Stilling: CO Sale & Marketing
Direkte telefon: +45 20209277

Frederik B. Angel
Stilling: Salg
Direkte telefon: +45 41280428

Hasse Juel
Direkte telefon: +45 53536355

Send til en kollega

0.366