23948sdkhjf
Del siden

IP Maskiner as

OM IP Maskiner

Hos IP Maskiner arbejder vi for, at hjælpe vores kunder i identifikationen af muligheder og behov, udvælgelsen af den rette maskine og god service igennem hele processen. Derfor er vores mission, at opnå langvarige samarbejder, de bedste produktionsresultater og de størst mulige besparelser for vores kunder

De bedste produkter og de stærkeste partnerskaber

Hos IP Maskiner tilbyder vi konkurrencedygtige værktøjsmaskiner for at facilitere effektivitet, optimering og produktionsbesparelser hos kunderne. Ligeledes har vi et servicepartnerskab med IP Maskineservice og et finansieringspartnerskab med Nykredit Leasing – så hos IP Maskiner er du i gode hænder både før, under og efter modtagelsen af en ny maskine.

Vi har mange års erfaring i samarbejdet med vores maskineproducenter. Og disse samarbejdspartnere er nøje udvalgt på parametre som maskinens kvalitet, effektivitet, produktionsevne, levetid og ressourceforbrug.

Finansieringsaftaler fra Nykredit Leasing
En ny værktøjsmaskine er ofte forbundet med en stor investering. Når du handler med IP Maskiner, kan du frit vælge, om du ønsker at købe eller lease. I vores rådgivningsafdeling udarbejder vi ligeledes gerne finansieringsforslag, der hjælper dig med at finde frem til den betalingsløsning, der passer bedst til din virksomheds nuværende behov.

Service og reparation med IP Maskinservice
IP Maskiner er i et tæt partnerskab med IP Maskinservice. Derfor kan vi tilbyde lokal og effektiv servicering og reparation af alle maskiner i vores sortiment. Servicechefen Gert og hans team har tre servicevogne og mere end 25 års erfaring – så din maskine fra os er altid i gode hænder.

Optimering, effektivisering og besparelser
Vi arbejder med nogle af branchens absolut bedste maskineproducenter, og vi står altid til rådighed når du skal vejledes i, hvilke maskiner der passer til din virksomhed. Med den rette maskine til de rette produktionsbehov, kan der opnås store besparelser af både tid, materiale og ressourcer – alt sammen noget der hjælper på regnskabet. Kontakt IP Maskiner for uforpligtende rådgivning eller tilbud på nogle af vores interessante og effektive maskiner.

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031