23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Bsts

Stand
Ny
Producent
Schiavi

BSTs sortiment garanterer sikkerhed og fleksibilitet i en konkurrencedygtig pakke. Serien er designet til enkel og hurtig bøjning, men tilbyder også den nøjagtighed og konstanthed, der er synonym med Schiavi-navnet. Udstyret med bagmekanik (X-R) og en dedikeret Task SK12 CNC, spænder modellerne fra 500 kN – 1,2 meter til 1250 kN – 4 meter.

Fordele Modulært underbord

Det internationalt patenterede modulære nederste bord fastholder det traditionelle koncept med sidecylindre, der flytter det øverste bord, hvilket muliggør automatisk korrektion og kompensation af borddeformationer, hvilket sikrer paralleliteten. Afstanden mellem værktøjerne forbliver konstant under bøjning langs hele bøjningslængden, hvilket garanterer fremragende kvalitetsresultater.

Opgave SK12: numerisk styresystem

BSTs presser er udstyret med en SK12 computerstyret numerisk kontrol med intern mikroprocessordrift. SK12 CNC er den kompakte model i serien og er bygget med alle kriterierne for den nyeste teknologiske udvikling. Det er den ideelle løsning til 4-AKSE (X – R – Y1 – Y2) kantpresser. Hurtighed og lethed hjælper operatøren under bøjning. En 2D automatisk bøjningssekvenssøgning kan installeres efter anmodning. Det er muligt at tilslutte SK12 til virksomhedens netværk og til bøjningssystemets programmeringskontor.

Teknisk information om på HFBs:

 

Læs mere om BSTs hos Schiavi her.


Kontakt os

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Kontaktperson

FBA
Frederik B. Angel
Salg
+45 41280428 fa@ipmaskiner.dk

Send til en kollega

0.095