23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Lt14 Fiber

Stand
Ny
Producent
BLM GROUP

LT14 Fiber er en solid fiberlaserskærer, som kan håndtere store og runge komponenter på elegant vis. Denne maskine kan bearbejde rør med en diameter på op til 355mm og en vægt på op til 100kg. Maskinen har perfektioneret håndteringen af store komponenter ved, at det innovative skærehoved bevæger sig, og ikke det tunge metalkomponent, hvilket øger hastigheden i produktionen og mindsker slitagen ved håndteringen af tunge komponenter.

Det fuldt aflukkede skæringsområde medfører de højeste sikkerhedsstandarder. Og designet med to vægge til adskillelse af områderne, kan både loading, skæring og offloading foregå uden stop af skæringen, hvilket tillader højest mulig produktionseffektivitet kombineret med sikkerhed.

Med styringsprogrammet ArtTube kan man på få sekunder overføre sine tegninger til maskinen. Der kan ligeledes nemt importeres 3D-tegninger fra andre CAD-programmer. ArTube er simpelt at opsætte og benytte, og kan medføre store tidsbesparelser i denne ellers komplekse del af laserskæring.

LT14 FIber er ekstremt energivenlig og holder omkostninger til strømforbrug nede. Maskinen giver også mulighed for, at skære i eksempelvis kobber eller messing, hvilket ikke lader sig gøre med en CO2-skærer. Med en fiberlaser slipper man også for vedligeholdelse af laseren, hvilket sparer både tid og penge.

Maskinen har desuden et automatisk bor monteret, som kan bore præcisionshuller op til M16. På den måde kan behov for dette klares, uden en separat operation, og øge effektiviteten.

 

Teknisk information LT14 Fiber:

  •  process tubes up to Ø 355 mm (14”)
  •  bar weight up to 100 kg/m (67 lb/ft)
  •  loading lengths up to 18 m (60’)
  •  unloading lengths up to 18 m (60’) CO2
  •  laser source up to 3.5 kW
  •  cuttable materials: mild steel, stainless steel, aluminium, brass

 

Læs mere om LT14 Fiber hos BLM Group her.


Kontakt os

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Kontaktperson

FBA
Frederik B. Angel
Salg
+45 41280428 fa@ipmaskiner.dk

Send til en kollega

0.049