23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Twin og TRI

Stand
Ny
Producent
BOSCHERT-GIZELIS

Hvis du benytter mellem 2 og 15 værktøjer i din stanseproduktion, er TWIN og TRI de absolut mest effektive stansemaskiner på markedet. TWIN og TRI er to forskellige maskiner med enten 2 eller 3 uafhængige punch-hoveder med en trykkraft på 400kN. Begge maskiner kan frit udstyres med det specieldesignede Revotool-værktøj på hver af deres punch-hoveder. På den måde kan TWIN-maskinen have 14 værktøjer monteret (2×7) og TRI-maskinen kan have 21 værktøjer monteret (3×7). Disse muligheder gør maskinerne i stand til at håndtere stort set alle komplekse komponenter, uden at skifte værktøj!

Både TWIN og TRI benytter CNC/CAD-software som styringssystem, som også kan oversætte importerede DXF-filer til ”maskinens sprog”.  Med maskinens integrerede olie-kølingsstem kan den ved nibbling-opgaver håndtere helt op til 800 strokes i minuttet. Og ved markering/skrivning på metallet, er maskinen udstyret med 10 forskellige fonts, som frit kan benyttes efter behag.

Maskinen kan udføre en lang række forskellige opgaver, og kan håndtere både større og mindre metalplader op til 200kg med dens robuste klamper. Selvom maskinen håndterer tunge plader, er den blid i sin håndtering, hvis der er tale om mere fintfølende metaloverflader – alt dette kan indstilles i styringssystemet.


Teknisk information på TWIN / TRI

 

 

Læs mere om TWIN / TRI hos BOSCHERT her.


Kontakt os

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Kontaktperson

FBA
Frederik B. Angel
Salg
+45 41280428 fa@ipmaskiner.dk

Send til en kollega

0.047