23948sdkhjf
Del siden
Sælges

E-shape

Stand
Ny
Producent
BLM GROUP

E-SHAPE er en maskine som tilbyder en lang række muligheder indenfor rørbuk og endeformning, og kan arbejde med en styrke på op til 10 ton. Denne maskine er udstyret med muligheden for ”hoved og hale”-formning, hvor begge ender af røret formes samtidig. Denne funktion kan potentielt fordoble effektiviteten i netop denne del af din produktionslinje.

Denne maskine er sat op med 10 forskellige produktionsstationer, som enten kan sættes op som 8 rambuk-stationer eller skiftes med op til 3 rotations-stationer. Maskinens alsidighed gør altså at den kan håndtere tapering, flaring, threading, rolling, closing, facing, cutting og mere. Hvis netop din produktion ikke behøver alle 10 produktionsstationer til alle behov, kan maskinen nemt indstilles til at eliminere en station i én bestemt produktionslinje. Dette er en funktion, som du vil værdsatte dag efter dag.

Maskinen har et minimums-energiforbrug. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine, og den elektriske rotations-station medfører også den højest mulige nøjagtighed i formningen. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

Med maskinens programmeringsværktøj TUBE-FORM kan du sørge for, at maskinen optimerer produktionen med de rette indstillinger, og den manuelle og tidsbekostelige indstilling af maskinen undgås.

 

Teknisk information på E-SHAPE:

  • Up to 8 ram stations
  • Up to 3 rotary stations
  • Up to 10 tons of force
  • With CNC
  • All electric axis

 

Læs mere om E-SHAPE hos BLM Group her.


Kontakt os

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Kontaktperson

FBA
Frederik B. Angel
Salg
+45 41280428 fa@ipmaskiner.dk

Send til en kollega

0.047