23948sdkhjf
Del siden
Kursus

3D-print pakkeløsning – Teknologier, økonomi og kvalitet

I alt DKK 10.000 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Denne online kursuspakke kommer omkring alle aspekter ved 3D-print – fra selve printet til økonomi og kvalitetssikring. Pakken giver dig en 360-graders introduktion til hver af de syv 3D-print teknologier.

Du lærer bl.a. om printprocessen, typiske anvendelser af teknologien, materialetyper, designmæssige muligheder og de forskellige former for efterbehandling.

Teknologisk Institut - Materialer
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

Brian Lykke Christensen
Forretningsleder - Industriel 3D-print
+45 72202058 blc@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Denne online kursuspakke består en række videokurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus består af en række videomoduler samt en kort introduktion, som forklarer, hvordan kurset fungerer. Slides i videoerne er på engelsk, men speak er lavet på både dansk og engelsk. Undervejs i kurserne er der testspørgsmål, som sikrer forståelsen af indholdet.

Du gennemfører kurserne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår og i hvilken rækkefølge du vil tage kurserne og de enkelte moduler – og de kan sættes på pause undervejs. Du behøver således ikke at gennemføre alle kurser på én gang.

Send til en kollega

0.047