23948sdkhjf
Del siden

Teknologisk Institut - Materialer

Teknologisk Institut er en privat, selvejende og almennyttig virksomhed, der befinder sig i krydsfeltet mellem erhvervslivet, forsknings-/uddannelsessektoren og det offentlige. Teknologisk Institut deltager således i samfundsnyttige udviklingsprojekter i tæt samarbejde med førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. Teknologisk Institut formidler og forædler forsknings- og eller teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv.

Vores Materialedivision arbejder for at sikre, at nye avancerede materialeløsninger får succes i virksomhederne. Det sker ved at tilbyde de services, som muliggør det altafgørende samspil mellem anvendelse af nye, avancerede materialer, procesteknologier og effektive produktionsformer i hele værdikæden. Vores materialekompetencer spænder både bredt og dybt og tæller industriel 3D-print, nanoproduktion og mikroanalyse, plast og emballage, højteknologiske overfladebelægninger, metallurgi og materialeprøvning samt avanceret karakterisering. Her spiller vi ind fra ideudvikling og design til pilotproduktion og markedsprøvning af det færdige produkt.

Industriel udnyttelse af nye materialer

Teknologisk Institut bringer højteknologisk materialeviden ud i industriel anvendelse. Vi dækker såvel bulkmaterialer som overfladebelægning inden for metaller, polymerer, keramiske og kompositmaterialer. Instituttet råder desuden over Danmarks mest udbyggede materialelaboratorier. Gennem de seneste 5 år har vi gennemført mere end 100 materialerelaterede Forsknings- og Udviklingsprojekter – mange med international deltagelse – og sammen med vores kunder sikrer vi, at vi konstant er lige der, hvor vi gavner industrien mest.

Vi dækker fremstillingsindustriens materialerelaterede behov

Vores arbejde omhandler ikke kun med materialer, faktisk er det lige så vigtigt at se på i hvilken sammenhæng materialerne indgår. Derfor indgår vores viden og kompetencer i hele værdikæden fra design af et produkt til den dag det færdige produkt står på hylden.

Vi er så heldige at være en del af et stort hus med stor faglighed, så vi kan næsten altid sammensætte et kompetent team til løsning af din udfordring - prøv os.

Teknologisk Institut - Materialer
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031