23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Professionel maskinfabrik på Fyn – spåntagende bearbejdning i aluminium og plast

Udløber
25. maj 2025

Skal du bruge en ny underleverandør, og leder du efter en professionel og moderne maskinfabrik på Fyn? Skal det være en maskinfabrik med ekspertise i materialerne aluminium og plast?

Maskinfabrikken LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn har igennem mere end 10 år arbejdet professionelt som underleverandør for virksomheder i hele Danmark. Vi har mange kunder på Fyn, Sjælland og i Jylland, bl.a. fra byerne København, Odense, Århus og Aalborg.

Hvad tilbyder vi i vores maskinfabrik på Fyn
Vi arbejder udelukkende med serieproduktion i materialerne aluminium og plast. Dette gør os til eksperter i disse materialer, ligesom det sikrer dig som kunde, at der ikke bliver blandet partikler fra forskellige metaller i dit produkt.

Alle vores produkter bliver lavet i højeste kvalitet og til den bedste pris. Du kan læse meget mere om vores maskinfabrik på Fyn her: http://www.lv-teknik.dk/maskinfabrik-og-maskinvaerksted/.

På vores maskinfabrik har vi kunder fra mange forskellige industrier herunder bl.a.: vindmølle-, offshore-, robot-, high-end-, fiske-, elektronik-, møbel-, medicinal-, bil-, og design-industrien.

Vi arbejder med spåntagende bearbejdning i form af CNC drejning og CNC fræsning, og vores moderne maskinpark giver også mulighed for effektiv og hurtig højhastighedsbearbejdning.

Vores maskinfabriks arbejdsområder omfatter bl.a.:
CNC fræsning i aluminium
CNC fræsning i plast
2D og 3D fræsning
Serieproduktion
Prototype fremstilling
CNC drejning i aluminium
CNC drejning i plast
Spåntagende bearbejdning
Box building
Plastbearbejdning
Aluminium bearbejdning


Kontakt LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn
Hvis du ønsker at kontakte os og høre mere om fordelene ved at benytte vores maskinfabrik som din fremtidige underleverandør, kan du ringe på tlf. 63 15 05 70 eller skrive på vores mail på vores hjemmeside.

Maskinfabrikken LV Teknik ApS har kunder fra hele Jylland, Sjælland og Fyn, bl.a. Odense, Århus, Aalborg og København

LV Teknik ApS
Trævænget 1
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29404496
P nummer: 1012086713

Kontaktperson

HL
Henrik Larsen
Indehaver
+45 63150570 hl@lv-teknik.dk

Send til en kollega

0.049