23948sdkhjf
Del siden

LV Teknik ApS

LV Teknik ApS – maskinfabrik på Fyn nær Odense
LV Teknik ApS er en maskinfabrik på Fyn tæt ved Odense med en top-moderne maskinpark. Vi fremstår som en stærk og fleksibel samarbejdspartner inden for aluminiumsbearbejdning og aluminiumsproduktion samt plastbearbejdning. Vores maskinfabrik er derfor også oplagt, som din nye underleverandør inden for spåntagende bearbejdning.

Maskinfabrikken LV Teknik ApS er beliggende i Vissenbjerg på Fyn, og blev etableret i 2006 af Poul Vestergaard og Henrik Larsen som stadig ejer og driver maskinfabrikken.

Generelt om vores arbejde på maskinfabrikken
I vores maskinfabrik på Fyn er vi yderst omstillingsparate hvilket betyder, at vi også altid kan tilbyde en billig og yderst konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver med prototyper og serieproduktion.

Inden for aluminiumsproduktion og aluminiumsbearbejdning kan bl.a. nævnes: serieproduktion af diverse opgaver inden for CNC drejning og CNC fræsning i aluminium samt boxbuilding til elektronik mm. i form af f.eks. aluminiums kabinetter.

Ved plastbearbejdning arbejder vi med diverse opgaver inden for CNC drejning og CNC fræsning i plast. Vi benytter programmet Mastercam som giver vore kunder mulighed for at sende CAD filer til os, som vi kan producere plastemnerne ud fra.

Vores maskinfabrik på Fyn tilbyder bl.a.

- Serieproduktion af aluminiumsemner og plastemner
- Traditionel spåntagende bearbejdning
- CNC Fræsning 2D/3D i aluminium og plast
- CNC Drejning i plast og aluminium
- Udarbejdelse af emner i MasterCam med fuld 3D (CAD/CAM)
- Konstruktion i Solid Works
- Professionel rådgivning
- Prototype fremstilling
- Hurtig tilbudsgivning

Kontakt vores maskinfabrik på Fyn
Hvis du ønsker at vide med om vores arbejde inden for spåntagende bearbejdning i aluminium og plast, kan du kontakte vores maskinfabrik på tlf. 63 15 05 70. Vi står altid parat med professionel rådgivning og vejledning, og vi beregner naturligvis også gerne et billigt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

LV Teknik ApS
Trævænget 1
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nummer: DK29404496
P nummer: 1012086713
7

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046