23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Professionel aluminium bearbejdning for kunder i hele Danmark

Udløber
5. april 2025

Hos LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn har vi mange års erfaring med diverse opgaver inden for aluminium bearbejdning.

Vi tilbyder både serieproduktion såvel som udfærdigelse af prototyper (forud for en serieproduktion).

Vi arbejder med aluminium bearbejdning for kunder fra hele Danmark. Vi har bl.a. kunder i byerne Odense, Århus, Aalborg og København, men også mange andre steder i både Jylland og på Fyn og Sjælland.

Om vores arbejde med aluminium bearbejdning
Vi går MEGET op i, at alle produkter der bliver leveret fra vores maskinfabrik bliver leveret i de bedste kvalitetsmaterialer og med en flot og præcis finish.

Vores maskinfabrik på Fyn er yderst omstillingsparat hvilket bevirker, at du som kunde altid får udført projektet hurtigt, og til de aftalte deadlines.

Vi arbejder med ordrer i næsten alle størrelser og for mange forskellige industrier, herunder bl.a.: Vindmølle, robot, medicinal, fødevare, bil og mange andre.

Aluminium bearbejdning til den billigste pris
Som nævnt ovenfor er vores maskinfabrik yderst omstillingsparat. Dette medvirker også, at du som kunde er sikret den billigste pris, når du vælger aluminium bearbejdning hos LV Teknik ApS.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du altid kontakte os på tlf. 63 15 05 70. Vi står klar med gode råd, og er parate til at besvare dine spørgsmål.

Du kan også klikke over på vores hjemmeside og læse meget mere om vores mange arbejdsområder, samt se billeder fra nogle af vores tidligere projekter.

Professionelt arbejde for kunder i Odense, Aalborg, Århus og København samt resten af Fyn, Sjælland og Jylland

LV Teknik ApS
Trævænget 1
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29404496
P nummer: 1012086713

Kontaktperson

HL
Henrik Larsen
Indehaver
+45 63150570 hl@lv-teknik.dk

Send til en kollega

0.095