23948sdkhjf

Skive Smede- & Maskinteknik bag ny virksomhed

Med etableringen af Midtjysk Svejseteknik ApS udvider Skive-virksomheden kompetencerne til også at omfatte svejseopgaver for industrien.
En tidligere medarbejder med solid erfaring fra svejsebranchen, og en direktør med ønsket om at udvide aktiviteterne, har ført til et nyt firma. Midtjysk Svejseteknik fungerer selvstændigt, men deler administration og adresse med Skive Smede- & Maskinteknik, direktør Erik Jakobsen fortæller:

- Det er et decideret spin-off fra vores kerneområde. De seneste år har budt på mange udfordringer, og vi ville gerne udvide kompetencerne i huset. Flere af vores projekter med maskinbygning tager lang tid at realisere, da tegninger og især tilbud vurderes meget grundigt, før vi kan gå igang. Der er svejsning mere end her-og-nu forretning.

Pænt fyldt ordrebog
Midtjysk Svejseteknik vil til daglig blive bestyret af Jesper Dahlgaard, der udover en fortid som ansat i Skive Smede- & Maskinteknik de seneste fem år har arbejdet i Norge med svejseopgaver på mange forskellige projekter. Han har dermed en bred erfaring, som danske kunder nu får fornøjelsen af. Erik Jakobsen fortsætter:

- Jesper ville gerne hjem til Danmark af hensyn til familien og mente, at der var basis for at drive svejsevirksomhed i Jylland. Nu er bankerne jo ikke ligefrem jublende begejstrede for nye tiltag i øjeblikket, så han spurgte, om jeg ville være med. Efter at have kigget nærmere på grundlaget, kunne jeg sagtens se potentialet. Det var et oplagt område at supplere vores kerneforretning med.

I første omgang satser den nye virksomhed på, at få godt fat i det jyske, og starten er gået over al forventning. Ordrebogen er fyldt pænt op med både langsigtede projekter og hasteopgaver. Det glæder naturligvis Jesper Dahlgaard, og han glæder sig over, at der ikke skal bruges tid på det administrative.

- Med fælles administration skærer vi selvfølgelig også omkostningerne ned fra dag et, og jeg kan koncentrere mig om kunderne. Jeg har holdt mit netværk i Danmark ved lige, og det er en af årsagerne til, at vi har rigtig travlt. Jeg håber da også, at Erik vil henvise kunder, hvis han bliver spurgt, om han kender en god svejser, siger Jesper Dahlgaard med et smil.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094