23948sdkhjf

BJ-Gear på opkøb

BJ-Gear i Stilling syd for Århus udvider produktsortimentet med opkøbet af NG Teknik, der er specialister i vandtætte, hygiejniske sfæriske flange- og stållejer.
I forbindelse med en flerårig vækstplan udvider gearproducenten BJ-Gear nu sit produktsortiment markant med både et strategisk opkøb og en ny forhandlingsaftale. Begge nye produktprogrammer supplerer det eksisterende sortiment af standard-, tilpassede og specialgear i rustfri stål, så virksomheden kan tilbyde kunderne komplette løsninger inden for transmissionssystemer.

- NG Teknik har specialiseret sig i udvikling og produktion af hygiejniske, vandtætte sfæriske lejer, og disse ret unikke produkter er et godt supplement til BJ-Gears nuværende hygiejniske løsninger inden for gear og aktuatorer til blandt andet fødevareindustrien, siger Flemming Graversgaard, administrerende direktør i BJ-Gear, om baggrunden for opkøbet og fortsætter:

- Samtidig har vi valgt at blive lagerførende i de gængse geartyper og –størrelser fra Hydro-Mec, der er kendt som en dygtig og fleksibel producent af konkurrencedygtige snekkegear, tandhjulsgear, keglehjulsgear og fladgear. På den måde er vi nu leveringsdygtige i samtlige geartyper – og herunder også flere rustfrie gearprodukter.

Stort fokus på fødevareindustrien – nu EU-godkendt
Fødevaresikkerhed er et højt prioriteret emne på den globale dagsorden, og mange leverandører til industrien udvikler i øjeblikket nye løsninger, der matcher fødevarevirksomhedernes høje krav. Især er der stort fokus på fødevaregodkendelser til alle de materialer, der kommer i direkte kontakt med fødevarerne i produktionen.

NG Tekniks sortiment af hygiejniske lejer – nu under BJ-Gear - er netop blevet EU-godkendt i forhold til direktivet ”Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1935/2004 af 27. oktober om materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer”.

- Vi udvikler løbende på vores forskellige produktprogrammer, så de hele tiden lever op til vores kunders krav om maksimal fødevaresikkerhed. Med opkøbet af NG Teknik er vi fantastisk stolte af at have opnået EU-godkendelse for vores hygiejniske, vandtætte sfæriske flange- og stålejer, da det giver vores kunder en mere fødevaresikker produktion – og dermed et bedre slutprodukt, siger Flemming Graversgaard.

Om BJ-Gear
BJ-Gear har eksisteret i 50 år og er beskæftiget inden for udvikling, produktion og salg af gear, gearmotorer, lineære produkter samt komplette transmissionsløsninger i Danmark. Eksportandelen udgør 60 procent. BJ-Gear beskæftiger 80 medarbejdere i hovedkvarteret i Stilling syd for Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171