23948sdkhjf

Novenco skal levere ventilation til Siemens’ vindmøller

Næstved-virksomheden har netop indgået en aftale med vindmølleproducenten om levering af ventilatorer til Siemens’ vindmøller.
Aftalen med Novenco inkluderer ikke kun ventilatorer, men også levering af hele ventilationsmoduler, hvorved intern tid til montering og eftermontering minimeres.

- Novenco har i dag en hel familie af ZerAx-ventilatorer i forskellige størrelser, der er rettet mod en meget stor del af det industrielle marked for mellem til high-end ventilatorer. Novenco vil bruge denne aftale til at fortsætte udviklingen af ZerAx-ventilatoren, som blev lanceret i markedet i 2010. Ventilatorerne er blevet godt modtaget, både i Danmark og i resten af verden, siger OEM direktør John Jørgensen, Novenco.

ZerAx-ventilatorerne er blandt andet blevet leveret til renoveringsprojekter på Carlsberg, Odense Universitets Sygehus og Hvidovre Hospital.

- For Novenco er denne aftale resultatet af en målrettet strategisk satsning på at skabe endnu et segment for vores division for landbaserede produkter. Vi vil fremover fokusere på at sælge og producere ventilation til parkeringsanlæg, tunneler, luftrensningsanlæg og ventilation til OEM-markedet, siger John Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094