23948sdkhjf

Kronprinsparret kaster glans over Grundfos i Chile

Med et tryk på en knap indviede kronprinsparret mandag Grundfos Chile's nye maskine til kvalitetskontrol af deres pumper. Målet er at blive markedsførende i Chile.
Under nærmest natklub-lignende tilstande, med elektroniske rytmer og kulørte lamper, indviede kronprinsparret i selskab med udenrigsminister Villy Søvndal i går Grundfos Chile´s nye maskine til samling og montering af centrifugalpumper.

Tredobling af omsætningen
Men der var bestemt også grund til at feste, for med indvielsen forventer Grundfos Chile at tredoble omsætningen af denne produkttype inden for en to års periode. Derved satser virksomheden på at blive den førende inden for salg af pumper i Chile i den nærmeste fremtid.

Den nye fabrik udgør en investering på 1 mio. dollars og vil gøre Grundfos Chile til en af de mest moderne virksomheder i Chile indenfor området.

En stor dag for den administrerende direktør
For den administrerende direktør for Grundfos Chile, Guillermo Wehmann, var det royale besøg et kæmpe privilegium.

- Der er virkelig også en kæmpe prestige i at have besøg af det danske kronprinspar og få mulighed for at lade nogle af vores vigtigste kunder møde dem og snakke med dem. For selv om Grundfos er en stor global virksomhed, så er vi, Grundfos Chile, jo blot en lille virksomhed her i Chile. Og derfor er det en kæmpe mulighed for os at kunne vise alle vores vigtigste kunder, som er her i dag, at vi nu kan producere disse specielle pumper lokalt, fortæller Guillermo Wehmann begejstret, imens kronprinsparrets kortege fortoner sig i det fjerne.

Er vokset stødt
Grundfos Chile blev etableret i 2003 og har siden vokset stødt. Alene siden 2009 er Grundfos Chiles omsætning mere end fordoblet til en omsætning på knap 45 mio. kr. i 2012 sammenlignet med knap 20 mio. kr. i 2009.

Kilde: Dansk Industri - http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094