23948sdkhjf

Det sker: Ledelsesguruen Mads Øvlisen til Aalborg

Manden, der gjorde Novo Nordisk til en af verdens mest succesfulde medicinalvirksomheder, vil fredag den 15. marts dele ud af sin viden til nordjyske erhvervsfolk.
Hvordan kan din virksomhed tjene penge, når den samtidigt skal passe på omverdenen? Hvad betyder den tredobbelte bundlinje? Nordjyske erhvervsfolk har en enestående mulighed for at møde manden, der gjorde Novo Nordisk til en af verdens mest succesfulde medicinalvirksomheder og til stadighed en af topscorerne på blandt andet Dow Jones bæredygtighedsliste.

På fredag den 15. marts bliver der mulighed for at høre og stille spørgsmål til et af dansk erhvervslivs største ikoner, nemlig Mads Øvlisen. Selvom han ikke længere er i spidsen for Novo Nordisk, er han særdeles aktiv. Senest er han netop blevet udpeget som formand for et nyt udvalg, som Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen har nedsat. Udvalget skal komme med forslag til, hvordan Danmark kan skabe flere virksomheder, som har et socialt formål. Mads Øvlisen rådgiver som den eneste danske erhvervsleder FN om, hvordan virksomheder i samarbejde med verdenssamfundet kan skabe en bæredygtig fremtid med mere vækst og velstand for alle.

For mere end 20 år siden var Mads Øvlisen manden bag de tanker og strategier, der førte til, at Novo Nordisk indførte den tredobbelte bundlinje: den finansielle, den miljømæssige og den sociale. Hvordan Novo Nordisk nåede større mål ved at arbejde lige så målrettet med bløde værdier som hårde resultater, hvordan finansiel konkurrenceevne blev balanceret med sociale og miljømæssige ansvar.

Ved arrangementet på Aalborg Universitet vil Mads Øvlisen bliver suppleret af Novozymes (et søsterselskab til Novo Nordisk) direktør for bæredygtighed, Claus Stig Pedersen, der vil fortælle om de forretningsmæssige udfordringer og fordele ved en bæredygtighedsstrategi. Claus Stig Pedersen fungerer som adjungeret professor ved AAU, og han blev i 2012 kåret som årets CSR professionelle, ligesom Novozymes blev kåret som året CSR virksomhed af CSR Fonden.

Arrangementet finder sted fredag d. 15. marts 2013 fra kl. 13.00-15.00, og stedet er: Auditorium, NOVI 10, Aalborg Universitet, Niels Jernes Vej 10.

Aalborg Universitet og netværket Energy Vision er arrangørerne bag arrangementet, hvor der er gratis deltagelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189